2023 Pilav Toplantımızı Yaptık

18 Haziran 2023 Pazar günü Geleneksel Pilav Toplantımız çok sayıda üyemizin ve davetlilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun ÖZBEK ve eşinin bu anlamlı günümüze Kulübümüzün kazanmış olduğu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonluk Kupası’nı getirmeleri ve sonrasında kesilen şampiyonluk pastası Pilavımıza özel bir önem kattı. Bizleri yalnız bırakmayarak Pilavımıza katılan Fransa Büyükelçiliği Eğitim İşbirliği Ataşesi Sayın Odile COBACHO, 1905 Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği Başkanı Sayın Ahmet Faruk ÜNLÜSOY ve Ankara’daki Galatasaraylılar, eşleri ve çocuklarıyla birlikte gelip Pilavımızda beraber olmanın mutluluğunu yaşadılar.

KAPAT