Galatasaraylılar Birliği Gölbaşı Sosyal Tesisleri Yaz Sezonu Misafir Kartı Başvuruları Başladı!

Galatasaraylılar Birliği üyesi olmayıp tesis imkanlarından yararlanmak isteyen kişiler, üye referansı şartıyla başvuruda bulunabilirler.

2024 Yaz Sezonu için Aile Üyeliği Kartı 7.500₺, Bireysel Üyelik Kartı 4.000₺ olarak belirlenmiştir. Üyelik Kartı almadan tesisten yararlanmak isteyenler için günlük kişi başı ücret 250₺‘dir.

Kart sahipleri havuz, fitness salonu, spor sahaları ve oyun odasını kullanabilirler. (Lokanta hizmetleri bu fiyata dahil değildir.)

Başvuru sahiplerinin aşağıdaki yazıya tıklayarak edinebilecekleri belgenin renkli çıktısını Kızılay Merkez Binası’na teslim etmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize ve sevdiklerine güzel bir yaz sezonu dileriz.

Galatasaraylılar Birliği Yönetim Kurulu

GÖLBAŞI SOSYAL TESİSLERİ MİSAFİR KARTI BAŞVURU FORMU.pdf